Partnereink Céginfo Főoldal
s195954 : SIGMA 300mm F 2,8 EX DG APO HSM
tovább ›
s203954 : SIGMA 8-16 mm F4,5-5,6 DC HSM
tovább ›
s571954 : SIGMA 24-70mm F 2,8 EX DG HSM
tovább ›

Jelmagyarázat

ASPSIGMA objektív gyártási te chnológia a kompakt magas teljesítményű objektíveknél
Aszférikus objektívek:
Az aszférikus objektívek a kivitelezés szabadságát kínálják, kiváló teljesítményt nyújtanak, kompakt méretűek és kevesebb a szükséges objektív tagok száma.

APOSIGMA objektív gyártási technológia a kiváló minőségű képekért
APO objektívek:
A legkiválóbb minőségű képek megalkotásához az APO lencséket egy speciálisan alacsony fényszórású lencse felhasználásával fejlesztették ki, amelyek kitűnő képminőséget biztosítanak és egyben a színeltéréseket is minimálisra csökkentik.

HSMSIGMA objektív gyártási technológia a könnyű kezelhetőségért
Hyper-Sonic Motor:
Ezek a lencsék ultraszonikus hullám meghajtású motor segítségével halkabbá teszik és egyedül álló módon meggyorsítják az automatikus élességállítást.

RFHátsó lencsével történő élességállítás
Ennél a rendszernél csak a hátsó lencse csoport mozog, ezáltal gyorsabbá és halkabbá válik az élességállítás.

IFBelső élességállítás
A biztonságos élességállítás érdekében ezen rendszernél a lencsék az objektív tubuson belül mozognak, míg maga a tubus nem mozog és a hossza sem változik.

EXEX objektívek
Ezen objektívek újfajta megjelenítése az EX-finished technológia, amely minőségi javulást és új design eredményezett a régebbi objektívekhez képest.

EXDG objektívek
Nagy fényerejű objektívekről van szó széles képlátószöggel és rövid beállítási távolságokkal. A képszélekig terjedő nagyon magas megvilágítással, kiválóan alkalmasak a digitális SLR kamerákhoz.

EXKonverter (APO Telekonverter EX)
Az ilyen típusú objektívek sajátossága, hogy kombinálhatóak az APO Telekonverrel, amely a gyújtótávolságot megfelelően meghosszabbítja. A megvilágítási automatikák megmaradnak.

DC (DC objektív)
Ezt a speciális objektívet olyan módon kivitelezték, hogy a képkör illeszkedjen a legtöbb digitális SLR kamera képérzékelőjének kisebb méretéhez.
Ez a páratlan kivitelezés optimális lehetőséget biztosít a digitális kamerákkal történő felhasználásra, a kis súlyú, kompakt kiszerelés ezen felül tovább könnyíti a felhasználást.

OS (Optikai stabilizálás) funkció
E funkció egy beépített mechanizmus segítségével képes a kamera bemozdulásának kiegyenlítésére. Mindez óriási mértékben bővíti a fényképészeti lehetőségek tárházát a kamera elmozdulásának megelőzésével, amennyiben kézben tartott kamerával fényképezünk.
A Sigma egyedülálló technológiájával kifejlesztett OS optikai stabilizátor funkció két érzékelőt használ az objektív belsejében a kamera függőleges és vízszintes elmozdulásának pontos nyomon követése érdekében.
Eme funkció, amely valójában egy optikai képstabilizáló lencsecsoportot mozgat a kamerabemozdulások hatékony kiküszöbölése érdekében, lehetővé teszi a lencsék különálló beállítását a többitől.
Minden felvételezési helyzethez alkalmazkodva, ez a rendszer két optikai stabilizáló módot bocsát a felhasználók rendelkezésére. Az 1. mód határozza meg a kamera mozgását függőleges és vízszintes irányban, továbbá kiegyenlíti a képvibrálást. Ezért különösen átlagos felvételezési helyzetekben, vagy tájkép-fotózásnál, illetve álló (statikus) motívumok felvételezésénél tesz jó szolgálatot. A 2. módszer a kamera függőleges bemozdulását követi nyomon, valamint a vibrálást egyenlíti ki. Ez a funkció különösen mozgó tárgyak felvételezésekor, mint pl. sportfotózásnál különösen hatékony.

 

Ajánlatunk

s33B963 : SIGMA 30 mm F2,8 DN
s204954 : SIGMA 12-24 mm F4,5-5,6 II DG HSM